• GROOT ASSORTIMENT

  De beste kwaliteit en altijd beschikbaar

 • SNELLE SERVICE

  Binnen 24 uur antwoord op al uw vragen

 • Gratis verzending

  Bestellingen vanaf €35,– geen verzendkosten

 • SNELLE LEVERING

  Vandaag besteld, vóór 12:00 morgen in huis!

Werken bij Mijngedroogdfruit.nl

Vacature: Verkoopmedewerker(ster) Wie zijn wij
 Dried Fruit Company is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van gedroogd fruit, noten en andere delicatessen. Via diverse verkooppunten zoals onze winkel, pop-up shops en onze markten bieden wij ons assortiment aan de consument. We zijn een jong en snel groeiend bedrijf!

Wat ga je doen
Als verkoper ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van ons assortiment gedroogd fruit, noten en delicatessen. Je werkt zelfstandig of samen met een collega in een van onze winkels. Daarnaast ben je bent inzetbaar voor onze pop-upshops en markten in de Randstad. Je informeert de klant en geeft advies over onze producten en je laat de klant proactief kennismaken met de producten. Naast het verkopen is het ook je taak om de producten netjes te presenteren, het assortiment bij te vullen en de werklocatie schoon te houden.

Wie ben jij
Wij zoeken collega’s die enthousiast zijn en zin hebben om te werken. Je bent flexibel inzetbaar en minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar. Je bent extravert en durft mensen aan te spreken. Je kan op drukke momenten een paar extra stappen zetten en op rustigere momenten ben je proactief bezig met de winkelpresentatie. Je kunt jezelf makkelijk verplaatsen in het Randstadgebied.

Wat wij vragen

Wat bieden wij

Ja, ik wil deze baan
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Stuur je CV naar info@mijngedroogdfruit.nl. Heb je vragen? Bel ons en vraag naar Roy Hoffmann. Telefoonnummer 0180-769193.

Dried Fruit Company V.O.F. – s’Gravenweg 318 C – 2911BK Nieuwerkerk aan den IJssel – www.mijngedroodgfruit.nl