• GROOT ASSORTIMENT

  De beste kwaliteit en altijd beschikbaar

 • SNELLE SERVICE

  Binnen 24 uur antwoord op al uw vragen

 • Gratis verzending

  Bestellingen vanaf €35,– geen verzendkosten

 • SNELLE LEVERING

  Vandaag besteld, vóór 12:00 morgen in huis!

Over ons

Mijngedroogdfruit.nl is dé online webwinkel met het grootste en meest diverse assortiment in gedroogd fruit. Wij bieden de consument het gemak om via onze webwinkel een wereld aan gedroogd fruit te ontdekken en te bestellen. Al onze artikelen zijn met zorg van over de hele wereld voor u samengesteld.
Sinds enkele jaren is er over de gehele wereld een toenemende vraag naar gezond en duurzaam voedsel. Dit komt omdat men zich steeds bewuster wordt van het milieu en het belang van een gezonde levensstijl. Mijngedroogdfruit.nl speelt sinds 2009 in op de vraag naar gezond en verantwoord snacken. Ons streven is u een uniek assortiment te bieden dat u nergens anders zo uitgebreid zult vinden op het gebied van tropisch- gedroogd- natuurlijk gedroogd- en biologische gedroogd fruit.

Mijngedroogdfruit.nl beschikt over een eigen opslag met inpakkerij en wij werken volgens de regels en  normen van de HCCP.
Voor het vervoer van onze producten werken wij samen met een gerenommeerde transporteur. Op deze manier kunnen wij u bestelling snel en accuraat leveren.

Mijngedroogdfruit.nl werkt nauw samen met diëtisten en voedingsadviseurs. Heeft u vragen en wilt u een eerlijk en deskundig advies dan kunt u bij ons terecht.

Wilt u ons live ontmoeten, wij staan op beurzen, jaarmarkten en verschillende evenementen door het hele land.
Houdt onze agenda in de gaten en volg ons op Twitter en Facebook!