• GROOT ASSORTIMENT

  De beste kwaliteit en altijd beschikbaar

 • SNELLE SERVICE

  Binnen 24 uur antwoord op al uw vragen

 • Gratis verzending

  Bestellingen vanaf €35,– geen verzendkosten

 • SNELLE LEVERING

  Vandaag besteld, vóór 12:00 morgen in huis!

Bezorging & Retouren

Levering van je bestelling
De bestellingen die op werkdagen worden geplaatst zullen in de regel binnen 24 uur worden verzonden. De bestellingen die vrijdag na 12 uur of in het weekend worden geplaatst zullen de daaropvolgende werkdag verstuurd worden.

Alle bestellingen worden verzonden via GLS.

Nadat wij je producten hebben verstuurd, versturen wij een Tracking link naar je e-mailadres. Door hierop te klikken kom je automatisch terecht op de pagina van GLS, waar je het verloop van je bestelling kunt volgen. Zo weet je precies waar je pakket zich bevindt en wanneer je deze ongeveer kunt verwachten.

NB: Bestellingen kunnen niet worden afgeleverd op een postbusadres.

Niet thuis, wat gebeurt er dan met het pakket?
Indien u niet thuis bent als uw pakket wordt bezorgd, zal de vervoerder het pakket de volgende dag een tweede maal bij u aanbieden. Als het pakket bij de tweede poging ook niet afgeleverd kan worden, zal de vervoerder het pakket bij de buren aanbieden of het pakket bij een afhaalpunt afleveren. In beide gevallen wordt er een ‘niet thuis bericht’ achterlaten met daarop de locatie waar het pakket is afgeleverd.  Uw pakket blijft uiterlijk 3 weken op het afhaalpunt liggen, daarna wordt uw pakket retour gezonden.

Bezorgen op een ander adres
U kunt uw pakketten op elke gewenst adres af laten leveren. Laat u uw pakket op een zakelijk adres afleveren? Vermeld dan duidelijk de bedrijfsnaam, en de eventuele afdeling.

Verzendkosten
Bestellingen vanaf €35,– worden gratis thuisbezorgd. De verzendkosten van je bestelling beneden €35,- bedragen €4,95.

Overige landen
Wilt u een pakket versturen naar het buitenland dan kunt u hiervoor de verzendkosten per email opvragen. E-mail uw bestelling en het bezorgadres naar onze klantenservice.

Retouren
Is een artikel niet naar wens of wil je het omruilen? Dan kan het eenvoudig binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, wat de reden ook is, mits het product niet is aangebroken of beschadigd.

Aankopen kun je kostenloos in ons filiaal  in het Alexandrium te Rotterdam terugbrengen of omruilen, onze collega’s helpen je dan graag verder. Print de bevestigingse-mail die je hebt ontvangen uit als retourbewijs.

Het is ook mogelijk een bestelling per post te retourneren. Stuur altijd de bevestigingse-mail mee als bewijs. Let op: eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt teruggestort op je rekening, binnen 10 werkdagen nadat het pakket is ontvangen.

Stuur het te retourneren product naar:
Mijngedroogdfruit.nl
T.a.v. Afdeling Retouren
s’Gravenweg 318C
2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel